Безплатна доставка при поръчки над 79.00лв до офис на Speedy За контакти: 0888 927 454 | [email protected]

За нас

Ние, от екипа на Tamian.bg, се стараем да ви предложим най-различни нишови продукти от цял свят. Смятаме, че това, което най-много ни отличава, е ангажиментът да представим най-голямото разнообразие на качествени видове тамянни смоли в България! Както красивите предмети заслужават да бъдат докоснати, така и приятните ухания – истински усетени!

Tamian.bg е създаден специално за хората, които се стараят да подобрят и усъвършенстват ежедневно не само тях самите, а и средата, която обитават. За тези, които искат да се научат да виждат и усещат предимно красотата във всекидневието. За тези, които се стремят към заветния баланс и хармония. За тези, които желаят да намерят своя начин за свързване със заобикалящата ги среда.

Настанете се комфортно и се насладете на някоя от нашите висококачествени тамянни смоли или масла, които са идеални за ароматерапия и релаксация. Поддържайте любимите си помещения божествено ухаещи, като изберете една от нашите ароматизирани свещи или дифузери, за да създадете повдигаща тонуса и духа атмосфера.

Екипът ни се ангажира да доставя възможно най-качествения тамян, затова наша цел и отговорност е да предлагаме само продукти с висока степен на естествени съставки и минимални синтетични добавки.

Тамян
Logo
Количка