Безплатна доставка при поръчки над 79.00лв до офис на Speedy За контакти: 0888 927 454 | [email protected]

Сигурност и защита

Сигурността на клиентите е изключително важна за нас и по-долу сме включили кратко обобщение на нашата политика за сигурност; ако обаче имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.
Всяка лична информация, която ни изпращате, се съхранява на сигурно място и е защитена, и се третира разумно и законно в съответствие с тази политика за поверителност.

Tamian.bg предприема ефективни технологични и организационни мерки за защита на Вашата чувствителна информация от неоторизирана или неразрешена обработка, включително криптиране на данните съгласно съответните сертификати за стандарти.

Можем да събираме определена лична информация за Вас по време на посещението Ви на нашия сайт, за да изградим Вашия акаунт, да Ви издадем фактура, да доставим Вашите стоки и да отговорим на Вашите запитвания.
Съхраняваме данните Ви толкова дълго, колкото е необходимо, за да завършим поръчката Ви, да обработим всички приложими възстановявания на суми по сметката Ви, да отговорим на Вашите запитвания/отзиви или да Ви изпратим промоционална информация, ако сте се абонирали за нея.

НАДЗОРНИ ОРГАНИ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ:

Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №2
Телефон: +359 (2) 940 20 46
Факс: +359 (2) 940 36 40
Email: [email protected], [email protected]
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите
Адрес: гр. София, пл. „Петко Р. Славейков“ №4А
Телефон: 0700 11 222
Email: [email protected]
Уеб сайт: www.kzp.bg

Алтернативно решаване на спорове:

Можете да използвате така нареченото алтернативно разрешаване на конфликти в случай на спор, който не може да бъде разрешен с предпочитания онлайн магазин.

Алтернативното разрешаване на спорове (АРС) е кооперативен, извънсъдебен помирителен процес за потребители и предприятия.
За него отговарят помирителните комисии. Като клиент имате възможност да изберете:

да използвате европейската платформа за онлайн решаване на спорове (ОРС) / http://ec.europa.eu/odr / – портал с единен достъп, който помага на клиентите и търговците от ЕС да разрешават конфликти във връзка с трансгранични и вътрешни онлайн транзакции.
Връзка към уебсайта на Европейската комисия с консолидиран списък на признатите структури за АРС в държавите – членки на ЕС: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show

Тамян
Logo
Количка